Rendelési információk

 

Weboldal tulajdonosa: M&M Lakberendező Kft.

Székhely: 7100 Szekszárd, Szent László u. 22.

Adószám: 23940196-2-17

Cégjegyzékszám: 17-09-009364

Pénzforgalmi száma: 10918001-00000097-95270007

 

Üzletek:

Hanák Márkabolt

7100 Szekszárd, Szent László u.22.

Tel: 74/510-066; Fax: 74/315-228

e-mail: mmlakberendezes@gmail.com

Nyitvatartás: H-P 9.00-17.00; Sz 9.00-12.00

 

A megrendelés menete:

 

Webshopunkon keresztül regisztrált felhasználók vásárolhatnak. A megrendeléshez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. A felhasználó a regisztrációval egyidejüleg hozzájárul ahhoz, hogy hírlevelek formájában, információt kapjon az aktuális akciókról, újdonságokról. A regisztrált felhasználó írásban, vagy a leiratkozó linken keresztül jelezheti, ha nem kívánja ezt a szolgáltatást igénybe venni.

 

A weblapon feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, egyéb szolgáltatást (szállítást, beépítést, üzembehelyezést) nem tartalmaznak. A kiválasztott termék melletti kosárba gombra kattintva lehet rögzíteni a megrendelést. A kosár tartalma linkre kattintva megtekinthetők a kiválasztott termékek, és itt van lehetőség módosítani vagy törölni a kosár tartalmát. Megrendelés előtt itt van lehetőség megadni a szállítási címet, egyéb elérhetőséget. Az adatok megadását követően már csak a megrendelés gombra kattintva kell jóváhagyni a műveletet. Ezt követően egy automatikus e-mailt fog kapni, a megrendelés beérkezéséről. A szállítás időpontjára vonatkozóan munkatársunk rövid időn belül e-mail-ben vagy telefonon megkeresi a vevőt.

 

A megrendelést az M&M Lakberendező Kft. e-mailben visszaigazolja, mely tartalmazza a rendelés tételeit, a megrendelő nevét és elérhetőségét, a számlázási és szállítási címet, valamint a választott szállítási módot és határidőt.

 

Fizetési opciók:

 

  • - a kiszállítást megelőzően, banki átutalással a 10918001-00000097-95270007 bankszámlára, számla illetve pro-forma számla alapján. Az átutalás határideje a számla kiállításától számított 5 nap.
  • - kiszállításkor, az áru átvételekor, készpénzben a szállítónak
  • - a kiszállítást megelőzően, személyesen, készpénzben az ügyfél által választott üzletünkben
  • Üzleteinkben bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!
  •  
  • Az átadott áruk ellenértékének teljes kifizetéséig, az áru tulajdonjoga az M&M Lakberendező Kft-t illeti.
  •  
  • Szállítás: 

 

- 150.000,-Ft-ig történő rendelés esetén a szállítási költség bruttó 2.500,-Ft

- 150.000,-Ft felett történő rendelés esetén a szállítás ingyenes az ország egész területén

 

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán. A vevői igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor történik.

Módosításra legkésőbb a szállítást megelőző munkanapon, a szállítást legalább 24 órával megelőzően van lehetőség.

 

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyezetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé. Az áru átvétele után az esetleges esztétikai hibákért és tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.

A vevőnek a házon belüli akadálymentes készülékmozgatást is biztosítania kell. Többszintes lakás vagy családi ház esetén a lakóhelyiségen belül emeletre nem szállítunk. A szállító sem összeszerelést illetve beüzemelést, sem régi készülék leszerelést, sem bútormozgatást nem végezhet, mert az ebből eredő esetleges károkért az alvállalkozó, illetve az M&M Lakberendező Kft. felelősséget nem vállal. A már leszerelt régi készüléket kizárólag megsemmisítés céljából tudjuk elszállítani, vevő által választott más címre átszállítást nem áll módunkban vállalni.

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli, utóbbi abban az esetben is, ha az első kiszállítás a szállítási érték alapján díjmentes. Ugyancsak ez a szállítási díj érvényes a vásárlástól való elállás esetén is, amennyiben a megrendelt készülék visszaszállítását az M&M Lakberendező Kft. végzi.

 

A vásárlástól való elállás:

 

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, írásban, vagy személyesen is.

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

 

A vevő az elállási jogát az áru kicsomagolása és üzembehelyezése előtt jogosult gyakorolni!

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén az M&M Lakberendező Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

 

Az M&M Lakberendező Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

 

Garancia:

 

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak. A jótállási igény a jótállási jeggyel és a vételár megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthető.

 

Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért, a műszaki adatok és képek pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk.


Adatvédelem: 

 

Az M&M Lakberendező Kft. elkötelezi magát, hogy a felhasználók és vevők adatait a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat megtartva kezeli, és ezáltal hozzájárul a biztonságos internetezés és vásárlás lehetőségének megteremtéséhez. A megrendelések teljesítéséhez szükséges, alvállalkozók részére történő adatszolgáltatást leszámítva az M&M Lakberendező Kft. az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók az átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni. A regisztrációkor, vásárláskor adatbázisunkban rögzítésre került adatokat az M&M Lakberendező Kft. saját belső felhasználására, statisztikák készítése céljából elemezheti. A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az M&M Lakberendező Kft. a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza, tárolja. A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését.

 

magyar

Facebook

Friss hírekért kérem, csatlakozzon a Facebook oldalunkhoz!
csatlakozom

Hanák design tervező


Hanak Tervező

bezár