Cégünkről

 

 

„Ön álmai konyhájával, cégünk pedig egy elégedett ügyféllel gazdagodik!”

 

 

 

A mi küldetésünk, hogy ügyfeleink számára a tökéletes konyhát megalkossuk.

 

 

Minden esetben egyedi, a megrendelő igényeihez maximálisan illeszkedő konyhákat tervezünk és valósítunk meg. Szolgáltatásunk a tanácsadástól, a helyszíni felmérésen át, a látványtervezésen keresztül a kivitelezésig – beleértve a szállítást és összeszerelést – minden lépcsőfokot magába foglal.

 

 

 

Referenciáinkat itt találja meg.

 

 

 

 

Az első osztályú minőség alapjait a világhírű Hanák Nábytek cseh bútorgyár egyedi igényekre szabható bútorai mellett, a legmagasabb minőséget képviselő szerelvények (Blum) illetve a piacon jelenlévő mértékadó háztartási készülékgyártók szinte teljes skálája (AEG, Electrolux, Bosch-Siemens, stb.) jelentik. A kiemelkedő minőségre és egyediségre azonban cégünk és kollégáink 20 éves tapasztalata és több ezer elégedett ügyfelünk a garancia.

 

 

 

 

A mi célunk, hogy Önnek olyan konyhája legyen, ami lakásának ékköve, ahol a szépség és a funkcionalitás egyesül. Számunkra rendkívül fontos, hogy a konyhájában Ön otthonosan érezze magát. Munkánk minden egyes fázisában az Ön maradéktalan elégedettsége a cél.

 

 

 

A konyha befektetés

 

 

Konyhát nem évente cserél az ember, hosszabb távra tervez. Amikor egy ilyen komoly lépésre szánja el magát egy család, akkor érdemes a döntést jól átgondolni. Ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy egy konyhavásárlás során milyen olyan részletek merülnek fel, amelyeket a szakemberek csak nagyon ritkán osztanak meg Önnel, viszont a konyhájának minőségét és tartósságát jelentősen befolyásolják.

 

 

Összeszedtük Önnek azon pontokat, amelyekkel mindenképpen érdemes tisztában lennie, mielőtt konyhát vásárol. Ezt a 8 pontból álló ingyenes információs anyagunkat a jobboldalt található regisztrációs mező kitöltésével töltheti le. Ne vásároljon konyhát, mielőtt ezt elolvasta volna!

 

 

 

 

 

magyar

Hírlevél és ingyenes e-book


Hanak E-book

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 

Hanák design tervező


Hanak Tervező

Facebook

Friss hírekért kérem, csatlakozzon a Facebook oldalunkhoz!
csatlakozom
bezár